7 Ocak 2019 Pazartesi

İnteraktif Simülasyon: Alan Oluşturucu (Interactive Simulation: Area Builder)





Dersinizde dikdörtgenlerin çevresi ve alanı konusunu işlediniz ve konuyla ilgili pekiştirmeler yapmak istiyorsunuz. Bu simülasyonda birimkareler yardımıyla öğrencileriniz alana bağlı çevre değişikliğini keşfedecek, aynı alana sahip dikdörtgenlerin çevresinin en büyük ve en küçük değerlerini bulabilecekler. Ayrıca öğrencileriniz aynı çevreye sahip dikdörtgenlerin alanlarının en büyük ve en küçük değerleri için çııkarımlarda bulunabilecekler. İlgili simülasyonu sayfa sonunda bulabilirsiniz. İyi dersler.
Seviye: 5,6,7.sınıf



You have covered the area and area of ​​the rectangles and you want to reinforce the subject. In this simulation, with the help of the units, your students will discover the environmental change related to the area and find the largest and the smallest values ​​around the rectangles with the same area. In addition, your students will be able to find out the largest and smallest values ​​of the areas of the rectangles with the same perimeter. 
Grade: 5 to 7th

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fırından Taze Çıktı!

MathJournal E-dergi (Nisan Sayısı)

  Dergimizin üçüncü sayısı olan Nisan sayısı ile karşınızdayız. Umarız ki beğenirsiniz. İyi okumalar :) MathJournal E-dergi(Nisan Ayı)